woensdag 31 augustus 2011

Meet the Master, geslaagd eerste event.


Zoals u in eerdere berichten heeft kunnen lezen hadden wij afgelopen week een bijzondere gast: Christiaan Van der Klaauw in hoogsteigen persoon! Twee dagen was hij in onze winkel aanwezig om tekst en uitleg te geven over zijn visie, bedrijf en horloges. Het was een unieke gelegenheid om dhr. Van der Klaauw, gewapend met zijn volledige collectie en een fotoboek met bijzondere prototypes, het hemd van het lijf te vragen over het ontstaan van het bedrijf en de techniek achter de verschillende modellen.


Toesja legt uit aan twee geïnteresseerde horloge liefhebbers.

Werkelijk alle modellen die Van der Klaauw in productie heeft waren aanwezig.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat het donderdag en vrijdag een komen en gaan was van horlogeliefhebbers. De één kwam met een bijzonder vroeg model van Van der Klaauw om te showen, de ander om een prachtig nieuw horloge aan te schaffen inclusief een persoonlijke noot in de nieuwe catalogus. Al met al waren het twee zeer gezellige dagen en wij danken u dan ook voor uw komst!


Iedereen was welkom om de meester te ontmoeten.

Naast de vintage horloges waar u ons van kent, zijn wij inmiddels officieel dealer van vier nieuwe horlogemerken. Uiteraard volgen er dus meer 'Meet the Master' dagen.. waarover later meer!


Deze unieke ervaring moest even vast gelegd worden.

dinsdag 23 augustus 2011

Uitnodiging Meet the Master ~ Christiaan van der Klaauw

Beste horlogeliefhebber, klant en connaisseur,

Met veel genoegen nodigen wij u uit om op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus Christiaan van der Klaauw persoonlijk te kunnen ontmoeten bij ons in de winkel. Speciaal voor onze klanten is hij twee dagen aanwezig om uitleg te geven over zijn nieuw creaties, en zijn visie op horloges en de toekomstige ontwikkelingen.



Wij kunnen u onder andere de nieuwe Orion laten zien. Dit uitgesproken ontwerp van Christiaan van der Klaauw heeft als astronomische complicatie een zogenaamd planisfeer. Een planisfeer (ook wel 'hemelplein' genoemd) is een sterrenkaart waarmee men sterren en sterrenbeelden kan herkennen.

Ook het meesterwerk de Real Moon 1980 is bij ons in huis. Een horloge waar een levens echte ‘miniatuur’ maan de werkelijke fases weergeeft. Op de 12 uur positie kan men middels het Van der Klaauw logo de hoogte van de zon ten opzichte van de horizon aflezen. Met de Real Moon 1980 presenteert Christiaan van der Klaauw één van de mooiste en meest interessante horloges van het afgelopen jaar.



En hoe goed en hoe graag wij u ook dit verhaal zelf vertellen, tegen een persoonlijke toelichting van de meester-horlogemaker ‘himself’ kunnen we natuurlijk niet op. Speciaal voor dit event zijn wij ook op donderdagavond geopend tot 20:00 uur. In een speciaal ingerichte Van der Klaauw-corner kunnen wij alle denkbare mogelijkheden bespreken voor het creëren van uw eigen unieke Christiaan van der Klaauw.

Graag tot ziens!

Roel en Toesja, Bram, Farid en Dale.

donderdag 11 augustus 2011

Meet the Master!

Met veel plezier kunnen wij aankondigen dat Christiaan van der Klaauw speciaal voor onze klanten twee dagen aanwezig zal zijn in onze winkel. Het event zal plaatsvinden op donderdag 25 (11:00 -20:00) en vrijdag 26 augustus (11:00 – 18:00).

Beste horlogeliefhebber, klant en connaisseur,

Christiaan van der Klaauw behoeft bij u natuurlijk geen nadere introductie. De meester-horlogemaker uit het Friese Joure kan zich met zijn exclusieve astronomische uurwerken moeiteloos meten met de grote merken en oogst in binnen- en buitenland niets dan lof. Zo werden we al in 2002 officieel dealer van Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches en daar zijn we best trots op. De handgemaakte astronomische hoogstandjes van Van der Klaauw zijn immers horloges met een uniek verhaal en een rijke traditie.


De Retro-Moon, een van de vele modellen aanwezig op het event.

En hoe goed en hoe graag wij u ook dit verhaal zelf vertellen, tegen een persoonlijke toelichting van de meester-horlogemaker himself kunnen we natuurlijk niet op. Het is dan ook met veel plezier dat we kunnen aankondigen dat Christiaan van der Klaauw speciaal voor onze klanten twee dagen aanwezig zal zijn in onze winkel. Het event zal plaatsvinden op donderdag 25 (11:00 -20:00) en vrijdag 26 augustus (11:00 – 18:00). In een speciaal ingerichte Van der Klaauw-corner kunt u in een informele setting de hele collectie van Van der Klaauw, inclusief de aller nieuwste modellen, bewonderen. Wij verwachten dat veel klanten van deze gelegenheid gebruik zullen maken.

Meneer van der Klaauw in vroeger jaren. Ook deze bijzondere tafelklok is te "live"bewonderen.

Overweegt u om een Van der Klaauw-horloge te kopen? Laat ons dan weten welke dag en welk tijdstip u het beste uitkomen, zodat we voldoende tijd kunnen reserveren om alle opties met u te bespreken. Dit is de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met de nieuwste modellen en de meester zelf.

Graag tot ziens!

Roel en Toesja, Bram, Farid en Dale.