donderdag 24 februari 2011

KubiK in the house!Een watch winder is speciaal ontworpen voor het opwinden van automatische uurwerken. De SwissKubik watch winder is een kubus met een afmeting van 10 centimeters en ontworpen en geproduceerd in Genève, de geboorteplaats van de Zwitserse horlogeindustrie. Uw Swiss KubiK is gemaakt van de beste materialen zoals aluminium, leer en hout.
De ontwerpers van Swiss KubiK hebben geluisterd naar de wensen van klanten die reeds een horloge winder van een ander merk kochten. Vrijwel alle andere merken hebben winders gemaakt waarbij men maximaal 3 instellingen kan doen; linksom draaien, rechtom draaien of bi-directioneel. Echter de meeste mensen weten niet welke kant hun horloge op moet draaien laat staan dat men weet wat het ideale rotatie-aantal is. Swiss KubiK komt met De oplossing... Op de website zoek je op merk en model het horloge op wat in de winder moet. In een tabel staat dat exact om welk kaliber uurwerk het gaat en staat vermeld welke richting de winder op moet draaien en ook het aantal rotaties die het dagelijks nodig heeft. Nu komt het mooiste van alles, de Swiss KubiK geeft u de mogelijkheid om dat als software via de pc/mac naar uw Winder te downloaden zodat deze geprogrammeerd precies goed met uw kostbare horloge omgaat.
Sinds de introduktie hebben vele beroemde horlogemerken de Swiss KubiK omarmd als hun persoonlijke horlogewinder. Merken zoals Rolex, Blancpain, Glasshutte, Jaeger Le Coultre, IWC, Omega, Breitling, Audemars Piquet, Christiaan van der Klaauw en nog vele anderen erkennen de kwaliteit van het mechaniek en loven het hoogwaardig materiaalgebruik, duurzaamheid en afwerking.
De Swiss KubiK geeft zelf aan wanneer de batterijen bijna op zijn dus nooit meer verwarring of het aan uw horloge ligt of aan de winder als u merkt dat de tijd verkeerd staat. Winders van andere merken geven niet aan wanneer de batterijen bijna leeg zijn dus kan het gebeuren dat u zich afvraagt waarom uw horloge achter loopt of zelfs stilstaat terwijl het in de winder zit. Ligt het aan de winder of ligt het aan mijn horloge? Bij Swiss KubiK is de oplossing simpel; middels een gekleurd lampje maakt de winder u kenbaar dat de batterijen binnenkort vervangen dienen te worden.
De lat van de kwaliteit ligt hoger dan bij andere merken en dat is te merken aan een superdegelijk moter-systeem dat niet alleen enorm zuinig met batterijen omgaat( 1,5 tot 2 jaar op 2 alkaline batterijen) en fluisterstil is maar vooral gebouwd is op duurzaamheid. Het is dus geen verrassing dat veel horlogeliefhebbers hun moderne kwaliteitshorloge toevertrouwen aan de Zwitserse firma die lachend graag 3 jaar garantie op alle Swiss KubiKs geeft. Jarenlang plezier dus van uw aanschaf of kado!