woensdag 13 oktober 2010

Bert van Marwijk is schokbestendig.

Ondernemers Sociëteit Corio League uit Parkstad Limburg heeft een oeuvreprijs toekekend aan Bert van Marwijk als trainer en Kees Jansma als PR-man van het Nederlands elftal. De unieke prijs ontvangen beide heren vanwege het feit dat zij op voortreffelijke wijze een product/markt combinatie vormen op het moeilijke speelveld van voetbalcommunicatie. Aan de productkant is Van Marwijk de vakman als coach en trainer met een groot inlevingsvermogen naar markt, aan de andere zijde is Kees Jansma de vakman op het gebied van media en een groot inlevingsvermogen naar het product.


Samen zijn zij in staat om in de huidige situatie als een beschermend hitteschild op te treden naar de spelersgroep, waardoor gericht werken aan beter worden, kan plaatsvinden. Voor de toekenning is van doorslaggevende betekenis geweest dat beiden gedurende hun langdurige periode van functioneren binnen de voetbalwereld voortdurend getoond hebben ,,schokbestendig “ te zijn. Volgens het bestuur van Corio-League een voorbeeld van goed ondernemerschap.

De oeuvreprijs bestaat uit een uurwerk dat hiervoor speciaal is vervaardigd door de Heerlense goudsmid Roland Oostwegel. Hij ontwikkelde onlangs een uurwerk, de R.O.1., met een uniek wereldwijd gepatenteerd shocksysteem dat wordt gezien als een van de belangrijkste innovaties op het gebied van horloges.

Persbericht, Heerlen www.ro1.nl www.corio-leaugue.nl