woensdag 31 augustus 2011

Meet the Master, geslaagd eerste event.


Zoals u in eerdere berichten heeft kunnen lezen hadden wij afgelopen week een bijzondere gast: Christiaan Van der Klaauw in hoogsteigen persoon! Twee dagen was hij in onze winkel aanwezig om tekst en uitleg te geven over zijn visie, bedrijf en horloges. Het was een unieke gelegenheid om dhr. Van der Klaauw, gewapend met zijn volledige collectie en een fotoboek met bijzondere prototypes, het hemd van het lijf te vragen over het ontstaan van het bedrijf en de techniek achter de verschillende modellen.


Toesja legt uit aan twee geïnteresseerde horloge liefhebbers.

Werkelijk alle modellen die Van der Klaauw in productie heeft waren aanwezig.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat het donderdag en vrijdag een komen en gaan was van horlogeliefhebbers. De één kwam met een bijzonder vroeg model van Van der Klaauw om te showen, de ander om een prachtig nieuw horloge aan te schaffen inclusief een persoonlijke noot in de nieuwe catalogus. Al met al waren het twee zeer gezellige dagen en wij danken u dan ook voor uw komst!


Iedereen was welkom om de meester te ontmoeten.

Naast de vintage horloges waar u ons van kent, zijn wij inmiddels officieel dealer van vier nieuwe horlogemerken. Uiteraard volgen er dus meer 'Meet the Master' dagen.. waarover later meer!


Deze unieke ervaring moest even vast gelegd worden.