donderdag 11 augustus 2011

Meet the Master!

Met veel plezier kunnen wij aankondigen dat Christiaan van der Klaauw speciaal voor onze klanten twee dagen aanwezig zal zijn in onze winkel. Het event zal plaatsvinden op donderdag 25 (11:00 -20:00) en vrijdag 26 augustus (11:00 – 18:00).

Beste horlogeliefhebber, klant en connaisseur,

Christiaan van der Klaauw behoeft bij u natuurlijk geen nadere introductie. De meester-horlogemaker uit het Friese Joure kan zich met zijn exclusieve astronomische uurwerken moeiteloos meten met de grote merken en oogst in binnen- en buitenland niets dan lof. Zo werden we al in 2002 officieel dealer van Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches en daar zijn we best trots op. De handgemaakte astronomische hoogstandjes van Van der Klaauw zijn immers horloges met een uniek verhaal en een rijke traditie.


De Retro-Moon, een van de vele modellen aanwezig op het event.

En hoe goed en hoe graag wij u ook dit verhaal zelf vertellen, tegen een persoonlijke toelichting van de meester-horlogemaker himself kunnen we natuurlijk niet op. Het is dan ook met veel plezier dat we kunnen aankondigen dat Christiaan van der Klaauw speciaal voor onze klanten twee dagen aanwezig zal zijn in onze winkel. Het event zal plaatsvinden op donderdag 25 (11:00 -20:00) en vrijdag 26 augustus (11:00 – 18:00). In een speciaal ingerichte Van der Klaauw-corner kunt u in een informele setting de hele collectie van Van der Klaauw, inclusief de aller nieuwste modellen, bewonderen. Wij verwachten dat veel klanten van deze gelegenheid gebruik zullen maken.

Meneer van der Klaauw in vroeger jaren. Ook deze bijzondere tafelklok is te "live"bewonderen.

Overweegt u om een Van der Klaauw-horloge te kopen? Laat ons dan weten welke dag en welk tijdstip u het beste uitkomen, zodat we voldoende tijd kunnen reserveren om alle opties met u te bespreken. Dit is de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met de nieuwste modellen en de meester zelf.

Graag tot ziens!

Roel en Toesja, Bram, Farid en Dale.