dinsdag 23 augustus 2011

Uitnodiging Meet the Master ~ Christiaan van der Klaauw

Beste horlogeliefhebber, klant en connaisseur,

Met veel genoegen nodigen wij u uit om op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus Christiaan van der Klaauw persoonlijk te kunnen ontmoeten bij ons in de winkel. Speciaal voor onze klanten is hij twee dagen aanwezig om uitleg te geven over zijn nieuw creaties, en zijn visie op horloges en de toekomstige ontwikkelingen.



Wij kunnen u onder andere de nieuwe Orion laten zien. Dit uitgesproken ontwerp van Christiaan van der Klaauw heeft als astronomische complicatie een zogenaamd planisfeer. Een planisfeer (ook wel 'hemelplein' genoemd) is een sterrenkaart waarmee men sterren en sterrenbeelden kan herkennen.

Ook het meesterwerk de Real Moon 1980 is bij ons in huis. Een horloge waar een levens echte ‘miniatuur’ maan de werkelijke fases weergeeft. Op de 12 uur positie kan men middels het Van der Klaauw logo de hoogte van de zon ten opzichte van de horizon aflezen. Met de Real Moon 1980 presenteert Christiaan van der Klaauw één van de mooiste en meest interessante horloges van het afgelopen jaar.



En hoe goed en hoe graag wij u ook dit verhaal zelf vertellen, tegen een persoonlijke toelichting van de meester-horlogemaker ‘himself’ kunnen we natuurlijk niet op. Speciaal voor dit event zijn wij ook op donderdagavond geopend tot 20:00 uur. In een speciaal ingerichte Van der Klaauw-corner kunnen wij alle denkbare mogelijkheden bespreken voor het creëren van uw eigen unieke Christiaan van der Klaauw.

Graag tot ziens!

Roel en Toesja, Bram, Farid en Dale.